Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Kedves olvasóink, barátaink!

Itt mindenki felteheti kérdését vagy akár tehet hozzászólását, javaslatot.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

pharmaceptica - abasiasquamy zemiw

sildenafil 1000 mg https://pharmaceptica.com/

wwwpharmacepticacom - abasiasquamy pyhyj

20mg sildenafil https://www.pharmaceptica.com/

Bedő Gábor honlaptulajdonos - Zalaegerszeg

Kedves László!
Igen az osztrákoknál is lehet térkép szerint túrázni, és véleményem szerint nagyon jól fel vannak festve az útvonalak. Mi általában a netről letöltött és kinyomtatott térképeket használjuk, mivel hatalmas anyagi befektetés lenne maga a térképek beszerzése. A Mirafall avagy az Ötschergraben megtekintése egy nagyon jó kaland, és szerintem stílustól függetlenül bárki bejárhatja az egészet a maga tempójában és bizton állítom senki nem fog szólni miatta vagy érte.

Somogyi László - turaforest2008@gmail.com

Kedves Gábor !
Az Osztrákoknál is lehet térkép szerint túrázni? Mennyire egyértelműek a túraút jelzései? Mondjuk az itthoniakhoz viszonyítva? Esetleg van magyarnyelvű térkép ehhez? A Mira-Falle túrát megcsinálnám szivesen , de nem szeretem a kötött kirándulást illetve egy elég sajátos menetstílusom van.
Köszönöm, ha van időd válaszolni a mailomra!
Üdvözlettel !
Somogyi László

GPSN - 8900 Zalaegerszeg, Kelemen Imre u. 9.

Zala megyeiek! Elindult GPS játékunk! ÉRTÉKES NYEREMÉNYEK!

Ha játszva szeretnél nyerni, mert érdekel, mert kihívás, mert van a környezetedben (GPS, PDA, PNA, Okos telefon, vagy akárcsak papír térkép) vegyél részt benne!

A „Navigátor Közhasznú Egyesület” weboldaláról www.navig.hu máris letöltheted a szükséges koordinátákat, (a hozzájuk tartozó kérdésekkel) amellyel indulhatsz is keresni, ha megvan a pont, próbálj válaszolni a kérdésre, mindhárom kategóriában, ha megtalálod, ott a kérdésre a válasz is.
Minden versenyciklus végén (a résztvevők számának függvényében, lehetőleg havonta) értékes ajándékokat sorsolunk ki a helyes megfejtők között, egyenlőre kb.:5-10.000,-Ft értékben!

1.Családi kategóriában, (Zalaegerszeg városán belül, kisgyermekkel és babakocsival is könnyen bejárható helyeken vannak a pontok) itt, autómosás és takarítás, vagy valami hasznos túrakelléket lehet nyerni. (5.000,-Ft körüli árban)

2. Haladó kategóriában, (Zalaegerszeg és lehetőleg 30 km körzetében, autóval és gyalogtúrával, kerékpárral, motorral megközelíthető helyeken) így túrakellék, kerékpár tartozék is nyerhető. (5-10.000,-Ft közötti értékben)

3. Profi kategóriában, (városunkon kívül, de 50 km körben, terepjáróval, quad vagy túramotorral. mountain bike-al, vagy gyalogtúrával érdemes nekivágni) ezért, túrakellék, vagy GPS tartozék kerülnek kisorsolásra. (10.000,-Ft körüli értékben)

Bedő Gábor - Debrecen

Én is csak gratulálni tudok, kedves druszám!
Jó kedv csinálónak tartom, és a folytatására bátorítalak.
Sokat okultam és remélem még fogok...

Bedő Gábor honlaptulajdonos - Zalaegerszeg


Kedves Barátaink, Olvasóink!

Honlapunkon egy kis elmaradás észlelhető, melyért elnézést kérek, de mind a honlap, mind az eOldal.hu tárhelyszolgáltató átalakuláson megy át mely néha egy kis kellemetlenséget, fennakadást okozhat. Reményeink szerint Január végéig rendeződnek a dolgok és egy nívósabb honlappal várhatunk bennetek!

Bedő Gábor honlaptulajdonos - Zalaegerszeg

Kedves Dániel!

Köszönjük a honlapot elismerő szavakat.

Az általunk használt túrafelszerelések, megvásárolt termékek, melyekről a leírt vélemények mindegyike a saját tapasztalatunkon alapul. Ezen véleményeknek nem feltétlen kell megegyeznie másokéval, mivel ezen termékeket mindenki más és más felhasználási körülmények között használja.

Tervezzük, hogy a Tátrába is ellátogatunk, de a távolság végett csak előre leszervezett többnapos túraként jöhet számításba.

Dániel - Budapest

Nagyon örülök az oldalnak, nem sűrün találkozni hasonlóval.
Kérdésem: a felszerelések melyekről írtok, az internetről szeditek, vagy saját tapasztalat!
A tátrában nem túráztatok?

Wolf - Magyarország

Tetszik az oldal + a leírások csak így tovább!!!!

Profilkép

Utolsó kép

Facebook


Archívum

Naptár
November / 2022

Statisztika

Online: 1
Összes: 170323
Hónap: 698
Nap: 50

eOldal.hu, 2007-2022 © Minden jog fenntartva.